Velibor Gačević: "Trudimo se da ispoštujemo želje publike, ali i zadržimo kvalitet onoga što izvodimo" (video)

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Bjelopoljski slavuj, čovjek zlatnog glasa, Velibor Gačević, skoro tri decenije dio je muzičke scene, ali i dio porodičnih slavlja kako u Bijelom polju tako i širom Crne Gore.

Svoje muzičke početke vezuje za mali restoran u Rasovu, gdje je stidljivo pokazivao svoj talenat uz sevdalinke koje je, kako kaže, obožavao da izvodi.

“Na repertoaru su bile isključivo sevdalinke, a onda sam polako uključivao i folk, zabavne, starogradske. Sve to i privatno slušam, samo zavisi od raspoloženja da li će to tada biti neka rok ili pop muzika, narodna“, kazao je Gačević.

Od kraja devedesetih počinje sa radom u grupi “084” sa Rankom Andrićem i Nerminom Franca. Gačević je dodao da su tokom svih tih godina pored uspješnih nastupa u klubovima ili restoranima i dio slavlja koji su od važnosti za naše sugrađane.

“Nekako smo zadnje vrijeme više fokusirani na svadbe, rođendane i ostala porodična slavlja, trudimo se da ispoštujemo želje publike, ali i zadržimo kvalitet onoga što izvodimo” istakao je Velibor.

Velibor je snimio i dvije numere ,,Slatka laž” i ,,Sa tobom sam noćima” koje su napisali Nebojša Gajević i Suad Kurgaš,odnosno Senad Keka Nuhodžić i Senad Drešević“.

U skorije vrijeme planiram da objavim još jednu pjesmu, mislim da ću se odlučiti za neki studio u Srbiji, još uvijek nijesam odlučio, ali svakako radim na tome” kazao je Gačević.

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Vanja Šabanović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Milan Knežević

Audio obrada: Sanida Kajević