Pomoć ljekara u hitnoj službi zatražilo više od 50 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 55 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Selakovići, Ostrelj, Kruševo-Crnionica, Grubješići, Ivanje, Potoci i Voljavac, od 9 do 17 sati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac i repetitor 'Kurilo', dok će do 14:30 bez struje biti Cerovići i Gornja Crnča. Struju od 14:30 do 19 sati neće imati Goduša, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Vremenske prilike su uglavnom povoljne a frekvencija saobraćaja umjerena .Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.   Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Umjereno do potpuno oblačno, poslijepodne ponegdje slaba kiša, tokom noći padavine će se proširiti na veći dio zemlje, a u južnim i centralnim predjelima i značajno pojačati. Vjetar umjeren do jak, tokom noći mjestimično i veoma jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 18 stepeni.