I danas radovi na elektro mreži

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 11 sati ostati Ravna Rijeka, od 9 do 16 sati Grad-Brena, Medanovići, Slijepač most, Ostrelj, Podvrh, Potoci-Slatina, Čeoče, Bojista, dok će u terminu od 9 do 17 sati bez struje biti  Rasovo, Boljanina, Kurilo, Vlah i Pex-Impex, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatraža su 52 sugrađana, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po mokrim kolovozima zbog kiše koja pada. Mjestimično je vidljivost smanjena zbog padavina. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone. Zbog nestabilnih vremenskih prilika  vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, u južnim i centralni predjelima i pljuskovi sa grmljavinom, intenzivnije padavine u jutarnjim satima. Mjestimično se očekuju umjerene i obilne količine padavina. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 17 stepeni.