Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Njegnjevo, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Obrov, Ostrelj, Femića Krš, Radulići, Stožer 1 (Žuber) i Vrh, a do 18 sati Lješnica, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 44 sugrađana, a dežurna ekipa je 12 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja ovog jutra po uglavnom suvim  kolovozima.Skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone a na dionicama gdje se izvode radovi na obavezno poštovanje postavljene signbalizacije.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja

Pretežno sunčano. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla ili sumaglica. Od sredine dana umjerena ili povećana visoka oblačnost u većem dijelu zemlje. Vjetar uglavnom slab do umjeren, tokom prijepodneva sjevernih smjerova, a u popodnevnim satima južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 24 stepena.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE