Najavljena isključenja struje

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima danas će bez struje od 8 do 15 sati biti Nikoljac (dio naselja između 'ETC'-a i zatvora), od 8 do 16 sati Lješnica i Ćukovac, i od 9 do 16 sati Rasovo, Božovića polje, Kanje, Jabučina i Barice.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 64 osobe, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Saobraćaj se na većini puteva u zemlji obavlja po suvim kolovozima, dok je vidljivost  dobra, saopštili su iz AMSCG. Na putevima na kojima su u toku sanacioni radovi izmjenjen je režim vožnje. Apeluju na vozače da vožnju prilagode saobraćajnim i nestabilnim  uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i veoma toplo. Na sjeveru se očekuje pretežno sunčano i toplije vrijeme. Ujutru po kotlinama moguća je kratkotrajno magla ili niska oblačnost, a poslijepodne ponegdje moguć je slab do umjeren razvoj oblaka. Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera. Temperatura vazduha kretaće se od 22 do 29 stepeni.