Zbog popravke kvara bez vode nekoliko sati više naselja

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da će bez vode danas od 9 do 15 časova biti potrošači u naseljima Loznice, Rasovo, Resnik, Strojtanica, Gubavač i Njegnjevo, zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži. Dodali su da je u ostalim naseljima vodosnadbijevanje uredno a voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima danas će bez struje od  8 do 15 sati biti Bliškovo i od 9 do 16 sati Okladi, Srđevac, Prijelozi, Kukulje, Pavino Polje, Slijepač Most-Bojišta, saopštili su iz CEDIS-a.                                                                     

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osoba, dok je dežurna ekipa 3 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

U većem dijelu zemlje su povoljni vremenski uslovi za obavljanje saobraćaja, saopštili su iz AMSCG. Vidljivost je dobra. Na putevima na kojima su u toku sanacioni radovi izmjenjen je režim vožnje. Apeluju na vozače da vožnju prilagode  saobraćajnim i  vremenskim   uslovima.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i tokom dana toplije. Ujutru po kotlinama ponegdje magla, a poslijepodne se očekuje slab do umjeren razvoj oblačnosti. Najviša dnevna temperatura od 21 do 28 stepeni. Na jugu, sunčano ili pretežno sunčano i toplo. Vjetar slab do umjeren, uglavnom južni i zapadni. Temperatura u najtoplijem dijelu dana od 29 do 32 stepena.