Iz CEDIS-a su najavili isključenja struje u nekoliko naselja

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 8 do 15 sati biti Nikoljac, a od 9 do 16 sati Jabučina, Božovića polje, Stožer, Prijelozi, Potkrajci i Kanje, saopštili su iz CEDIS-a.         

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 71 osoba, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Ovog jutra se saobraćaj obavlja po pretežno suvim kolovozima uz povoljne uslove za vožnju, saopštili su iz AMSCG. Na putevima na kojima su u toku sanacioni radovi izmjenjen je režim vožnje. Apeluju na vozače da vožnju prilagode  saobraćajnim  uslovima.

Na sjeveru Crne Gore, tokom dana sunčano i toplo, popodne u planinama na sjeverozapadu jači razvoj oblaka. Najviša dnevna temperatura od 23 do 30 stepeni. Na jugu, sunčano, toplo i sparno. Popodne u centralnim i zapadnim planinskim predjelima i u regionu Orjena pojačan razvoj oblaka sa uslovima za izlovanu pojavu grmljavine i kratkotrajne kiše lokalnog karaktera. Temperatura vazduha do 33 stepena.