Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, međunarodni kasnio

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 9 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje u nastavku dana.

Iz AMSCG su saopštili da se ovog jutra saobraćaj obavlja po pretežno suvim kolovozima uz povoljne uslove za vožnju. Apeluju na vozače da vožnju prilagode saobraćajnim uslovima.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži i dalekovodima, danas će od 8 do 13 sati bez struje biti Ulica Muniba Kučevića i dio Ulice Slobode, od 8 do 17 Vergaševići, i od 9 do 16 sati Rakita, Poda, Bioča, Srđevac, Lozna, Jagoče, Crniš, Rastoka, Okladi i Pavino Polje, najavili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 64 osobe, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Na sjeveru Crne Gore jutros ponegdje po kotlinama biće magle, prijepodne sunčani intervali, a od sredine dana uz povećanje oblačnosti, mjestimično kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, krajem dana i tokom noći ponegdje i pojačan sjeverni. Na jugu, prijepodne uglavnom sunčano, u drugom dijelu dana uz prolaznu oblačnost, a u kontinentalnim predjelima ponegdje kiša. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 30 stepeni.