Sunčano i toplo vrijeme danas u Crnoj Gori

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i prijatno toplo. Na sjeveru jutro će biti svježe, a po kotlinama moguća je i magla. Tokom dana biće sunčano uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Temperatura od 17 do 25 stepeni.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 67 osoba, dok je dežurna ekipa 8 puta intervenisala na terenu.

Zbog radova na elektro mreži, kako su saopštili iz CEDIS-a, bez struje će od 8 do 14 sati biti Banje Selo i Njegnjevo, i od 9 do 16 sati Bliškovo, Kovren, Pavino Polje, Stožer, Vergaševići, Žurena, Femića krš i Prijelozi.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraća se po uglavnom suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima savjetuju da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.