Voda i dalje blago zamućena

Voda je i dalje blago zamućena, pa je prije upotrebe trebe prokuvati, saopštili su iz Tehničke službe Vodovoda Bistrica. Redovno prate stanje zamućenosti i hlorisanja vode, tako da će pravovremeno obavijestiti korisnike o eventualnim promjenama.

Bez struje će danas, zbog planiranih radova na mreži od 8 do 14 sati biti Zaton i Gornji Mojstir, a od 9 do 16 sati Ostrelj, Pali, Zminac, Pavino Polje, Vrh i Rajkovići, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 52 osobe, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa željezničke stanice.

Saobraćaj se na većini puteva odvija nesmetano ali zbog niskih temperatura iz AMSCG upozoravaju na poledicu u višim planinskim predjelima. Vozačima savjetuju da voze oprezno, da brzinu prilagode uslovima na putu i da na put ne kreću bez zimske opreme.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa padavinama i na sjeveru i na primorju. Na sjeveru ujutru prolazna kiša i susnježica, a u planinama malo slabog snijega. Tokom dana biće oblačno i uglavnom suvo. Tokom noći ponegdje slaba kiša i slab snijeg u planinama. Vjetar umjeren, jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 3 do 10 stepeni.