Asja Džogović osvojila Grand prix u Zagrebu (video)

Talentovana Bjelopoljka Asja Džogović nastavila je da niže uspjehe na muzičkom nebu širom regiona, pa je u svoj rodni grad donijela visoko priznanje i iz Zagreba, Grand prix.

Gostujući u emisiji “Muzički talenti” Radija Bijelo Polje, Asja je pričala o iskustvima sa takmičenja na kojima je osvajala nagrade, načinu na koji se sprema za takmičenja, ali i o svojoj ljubavi prema muzici.

Ona je kazala da je na zagrebačkom dječjem festivalu "Voice of the stars" izvela pjesmu “Želim” koju je napisala Natalija Pavićević, muziku Danijel Alibabić, a aranžman Dejan Božović.

“Osvojila sam Grand prix, što znači da sam pobijedila u svim kategorijama, a Danijel je osvojio nagradu za najbolju kompoziciju. Ono što moram reći da je festival međunarodnog karaktera, veoma originalan, dobro organizovan sa jakom konkurencijom, gdje sam ja pobijedila u konkurenciji od 10 do 16 godina” istakla je Asja.

Ova talentovana djevojčica je istakla da je sama odabrala pjesmu “Želim” jer ima lijepu poruku. ”Želim da dijete svuda i svako, voljeno bude toliko jako, da raste srećno u svojoj priči, u kojoj život na bajku liči" … samo je dio refrena koji je Asja izvela osvajajući simpatije i divljenje stručnog žirija u areni “Lisinski” u Zagrebu.

Kao članica Muzičke škole “D-mol”, Asja već četiri godine učestvuje na festivalima i raznim takmičenjima u zemlji i regionu. Tako je od pojavljivanja na Đurđevdanskom festivalu u Banjaluci, kada je osvojila čak tri nagrade, potom trijumfa u Sarajevu na prvom međunarodnom Kids Star festivalu, stigla i očarala žiri na festivalima u Užicu, Podgorici, Rožajama, Sjevernoj Makedoniji.

Za naredni period Asja planira odmor, slijedi i završetak školske godine pa, kako je istakla, posvetiće se tim obavezama.

“A onda i nova pjesma” najavila je ova šarmantna djevojčica i to sa istim timom, jer, kako je kazala, tim koji pobjeđuje, ne treba mijenjati.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Tekst: Vanja Šabanović

Foto i video:Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Zoran Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević