Lokalni i međunarodni saobraćaju prema utvrđenom redu vožnje

Lokalni i međunarodni  saobraćaju prema utvrđenom redu vožnje
Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali prema utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova očekuje i u nastavku dana.
U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražile su 42 osobe dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.
Danas je uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine.
Zbog planiranih radova na mreži, u ponedeljak 17. juna, bez napajanja električnom energijom će u Bijelom Polju ostati:
– u terminu od 08 do 16 sati: Ivanje, Pavino polje – Draškovina, Ostrelj, Dio naselja Sutivan (od škole do kapele), Kneževići, Ribarevine.
– u terminu od 08 do 17 sati: Čokrlije, Vrh, saopšteno je iz CEDIS-a.
Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.
U Crnoj Gori jutros je saobraćaj umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
Oni su zbog nestabilnih vremenskih prilika savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.
Prognoza vremena: Pretežno sunčano, u poslijepodnevnim satima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru ujutru moguća magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 31 stepen.