Još troje osumjičeno za ubistvo Milića

Pod sumnjom da su kao kriminalna grupa učestvovali u ubistvu Bogdana Milića (38) sa Cetinja i ranjavanju Dragana i Gorana Vušurovića i Marka Vujačića policija je uhapsila D.V. (30), dok su protiv M.M. (25) i P.L. (21), svi sa Cetinja, koji se nalaze u bjekstvu i za kojima se intenzivno traga podnijete krivične prijave.

Sumnja se da je P.L. jedan od saizvršilaca ovog krivičnog djela u kojem je B.M. smrtno stradao a tri lica zadobila povrede.Radeći na potpunom rasvjetljavanju događaja od 11. juna 2019. godine u kojem je ubijen Bogdan Milić a tri lica zadobila povrede, policija je danas i juče izvršila pretrese na Cetinju i u Budvi i pronašla sedam komada vatrenog oružja i skoro 1000 metaka.

Policija je identifikovala D.V, M.M. i P.L. kao članove kriminalne organizacije koja je, kako se sumnja, na organizovan način izvršila ubistvo B.M. na Cetinju.

Iz Uprave policije podsjećaju da su tri dana nakon ubistva uhapsili L.N. (21), Ž.P. (20) i M.P. (18) osumnjičene da su počinili to krivčno djelo počinila.

Izvor: RTCG