Dr Stanić: Pomirenje Crne Gore prva stvar koju nova vlast mora da uradi

Predsjednik Pokreta za Pljevlja i kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ dr Novica Stanić obraćajući se građanima poručio je: „Nije najveće zlo što je Milo Đukanović poharao Crnu Goru, mnogo je veće zlo to što je iza njega ostalo toliko mržnje i podjela u Crnoj Gori.

Prva stvar koju nova vlast mora da uradi je da pomiri Crnu Goru.“ Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić govoreći o prioritetima koalicije osvrnuo se na zdravu porodicu i očuvanje tradicije: „Zdrava porodica i čuvanje naše tradicije su osnove svega. Nema ekonomskog prosperiteta bez zdrave i jake porodice. Zdrava porodica je temelj našeg bića, temelj našeg djelovanja i temelj ekonomske sigurnosti i nezavisnosti. Da bi odbranili taj naš osnovi princip mi smo se i uključili u politički život Crne Gore.“ Predsjednik Prave Crne Gore i kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Marko Milačić kazao je:„Tri godine sam se trudio da predlažem zakonska rešenja za dobrobit svakog građanina Crne Gore. Donijeli smo brojna rešenja, promijenili brojne zakone, pomogli osobama sa invaliditetom, asistentima u nastavi, promijenili krivični zakonik, nedavno predali u skupštinsku proceduru Rezoluciju o osudi zločina u Murinu i brojne druge stvari.

Predsjednik Slobodne Crne Gore i kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Vladislav Dajković poručio je:

„ Smatramo da srpski narod u Crnoj Gori može opstati samo ako se držimo zajedno. Ako nas je istorija nečemu naučila, makar u poslednjih desetak godina, pored svih laži i prevara, jeste to da moramo da se držimo zajedno.“

Potpredsjednik Opštine Berane Mladen Premović kazao je:

„Uvijek ću se boriti za očuvanje naših tradicionalnih vrijednosti koje su nas kroz vjekove očuvale u ovim turbulentnim i trusnim područjima. Predsjednica Skupštine Opštine kotor i kandidatkinja za poslanicu „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Maja Mršulja poručila je:

„Samo sloga i snaga zajedništva, iskrene i dobre namjere ljudi mogu uspjeti. To se vrlo lako može prepoznati u svakom čovjeku”.

Saopštenje:Medijski tim Narodne koalicije – Složno i tačka