Šešelj:SRS teško poražena, ne podnosim ostavku

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je SRS teško poražena na izborima za odbornike Skupštine Beograda, ali da ne očajava i da nije i neće razmišljati o podnošenju ostavke.

"Mi smo na izborima poraženi, teško poraženi, ali ne očajavamo. Mi našu borbu nastavljamo. On je rekao da razmišlja o političkoj dogovornosti, ali da o podnošenju ostavke nije i neće razmišljati jer je "nedavno odlučio da živi još najmanje 20 godina i da se do posljednjeg daha bavi politikom".

"Politika je moja sudbina. Ostajemo čvrsti, stabilni, dostojanstveni, pa makar nijedan glas nikada na izborima ne dobili", kazao je Šešelj i dodao da se u SRS-u neprekidno pojavljuju nova lica, ali da će neko mlađi moći da preuzme njegovu funkciju tek kada dokaže da je pametniji, sposobniji, iskusniji i odgovorniji.

On je kazao da SRS neće mijenjati ništa u svom programu i ideologiji, dodajući da vjeruje da će kolektivna narodna svijest građana sazreti do te mjere da na idućim parlamentrnim izborima prođu mnogo bolje.

Izvor: Rtcg