Obožava jednu Srpkinju, ali se zbog nje odrekao porodice

Holivudski glumac Kristijan Bejl već 17 godina je u braku sa Sandrom Blažić, američkom agentkinjom srpskih korijena. Sandra, čije je pravo ime Srboslava, dijete je srpskih emigranata koji su krajem šezdesetih godina otišli u Ameriku i koja mu je vratila vjeru u ljubav i brak.

Velški glumac godinama se zaklinjao da brak nije za njega i da se nikada neće oženiti, zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj nijedan brak nije uspio.

“Nikad nisam planirao da se oženim. U mojoj porodici svi su razvedeni pa nisam imao zdravo mišljenje o braku”, rekao je prije fatalnog susreta sa Sibi.

Ona je bila asistent Vinoni Rajder. Uslijedila je kratka romansa, a Sibi i Kristijan vjenčali su se tajno u Las Vegasu 2000. godine, prenosi Super žena.

Ipak, njegov izbor nimalo se nije svidio njegovoj majci i sestri, pa se glumčeva porodica često svađala.

Tek sada on je otkrio da sa njima više ne razgovara. Svađa je prerasla u incident, Bejl je iz hotelske sobe izbacio sestru i majku i odrekao ih se zbog svoje ljubavi.

“Moja supruga je nevjerovatno jaka žena. Ona je snažna i otresita, ne trpi gluposti i zato je volim”, izjavio je Bejl o svojoj supruzi.

Izvor:CdM