Indira tvrdi da nije imala slobodu u Koloniji i da je bendu bila zaleđe

Odlazak Indire Levak iz hrvatske dens grupe Colonia i dalje je tema koja interesuje medije. Da li je bilo svađe, kako će bend krenuti nakon njenog odlaska, da li će karijera energične pjevačice biti na vrhuncu kao u grupi i slično.

Indira, koja je nedavno po prvi put samostalno nastupila u Podgorici, kaže da je odlaskom iz Colonie oslobodila svoju kreativnu energiju.

“Da, prelazak u solo vode omogućio mi je slobodu kakva mi već duž treba. Oslobodila se moja kreativnost, učestvujem u stvaranju pjesama od samog početka.Moja publika zaslužuje samo najbolje i to im na neki način dugujem”, kaže Indira.

 Pjevačica tvrdi da nije bend bio njen oslonac, već obratno.

“Rekla bih da je bend imao zaleđe u meni (smijeh), ipak sam je bila na prvoj liniji, i to dvadeset godina. Ponekad je i teže u bendu kad se mišljenja počnu razilaziti. Naravno, postoje i dobre strane, ali ako imate dobar tim kao ja sada tada dobijete ono što bi svaki izvođač trebalo da ima. Jak tim s kojim se pobjeđuje”, dodaje Indira kojoj je sadašnju menadžer ujedno i suprug.

Indira i dalje vrijedno nastupa kao i kada je bila članica Colonie.

“Samo sam nastavila svoje muzičko putovanje. Koncertni je kalendar popunjen, pjesme su odlično prihvaćene, širim svoj repertoar, ali i dalje pjevam sve pjesme kao i prije, koje publika voli i koje nose moj pečat. Stvarno nisam mogla bolje ni zamisliti. Hvala publici na divnim komentarima koje mi svakodnevno ostavljaju na društvenim mrežama. Bez njih ništa ne bi imalo smisla”.

 

Izvor: Večernji.hr