LEPA BRENA BIJESNA: Krivično ću goniti one koji su me hakovali!

Folk zvezda Lepa Brena spremna je da se obračuna sa hakerima koji su joj nakratko preoteli profile na društvenim mrežama Tviter i Instagram. Ona će protiv počinioca ovog krivičnog dela podneti krivičnu prijavu.

Naravno da hoću! Krađa ličnih podataka je krivično djelo. Navikla sam na šok situacije. Pozvala sam nadležne organe u Beogradu i moju ekipu iz "Granda" da to riješe - izjavila je Brena. 

Ona je pored svih neprijatnosti nastavila sa koncertnim aktivnostima, te je u nedjelju uveče u Ljubljani održala koncert za pamćenje na kojem je specijalni gost bio njen sin Stefan Živojinović. Iako je bila vesela i raspoložena, njen sin nam otkriva da joj nije bilo nimalo prijatno ovih dana zbog napada hakera.

Iznervirala se zbog svega, naravno. Ipak je ona javna ličnost, ti profili joj služe između ostalog i za posao. Ona profile koristi da najavi koncerte, da se obrati fanovima, tim gestom je njoj neko udario na posao kojim se bavi. Profili na društvenim mrežama služe i da se promovišu pjesme i spotovi ne samo za privatne stvari. Kada vam neko to oduzme, kada vam onemogući da reklamirate ono što radite, pravi vam veliku štetu. Potrudili smo se da profile dobro zaštitimo da ne bi se ova neprijatnost dogodila opet. Brena ima svoj tim iz “Granda” koji se bavi njenim društvenim mrežama, PR-om i IT-om, oni su joj profile vratili i obezbijedili ih dobro od eventualnih novih hakerskih napada. Brena je profesionalac u svom poslu, sve je brzo riješila, profile je vratila, i to je najbitnije - otkrio je Stefan i dodao da porodica Živojinović nema predstavu ko može da stoji iza hakerskog napada:

Ne vidim ko bi to mogao da uradi? Ne možemo da pretpostavimo ko stoji iza svega. Naša parola porodična je "hajde da se volimo", nemamo mi neprijatelje - završava Brenin sin.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Brenini fanovi su ostali zatečeni kada su na njenom Instagram nalogu ugledali umjesto njenih fotografija, fotografije na kojima su putne torbe, a od njenog imena ni traga ni glasa. Isto se dogodilo i sa njenim profilom na Tviteru, što je bio znak da su hakeri umiješali prste. Brena je brzo reagovala i već za nekoliko dana vratila oba profila.

IZVOR: kurir.rs