Karleuša napušta Srbiju, seli se u Britaniju

Jelena Karleuša razmišlja da napusti Srbiju kako bi stalno bila sa svojim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem. 

Svjetski fudbalski klubovi žele Duška Tošića. Nakon Totenhema koji je Bešiktašu, gdje Tošić trenutno igra, ponudio 3,5 miliona eura u trku se umiješao i Stouk… Ali, Bešiktaš zahtijeva najmanje pet miliona.

Tošić je ljetos produžio ugovor sa prvakom Turske do 2020. godine, često puta je isticao da je zadovoljan u Bešiktašu i da bi volio da u tom klubu završi karijeru, ali odlične partije prije svega u Ligi šampiona nisu neopaženo prošle na Ostrvu, prenosi Svet. 

Stouk 32-godišnjeg srpskog fudbalera vidi kao idealno rješenje za probleme u odbrani jer je primio čak 40 golova na 19 utakmica u Premijer ligi.

Ostaje da se vidi da li će neki od klubova preuzeti Tošića, ali s obzirom koliko je fudbalerova supruga Jelena Karleuša nepredvidiva, može baš ovaj put odluči da se pridruži suprugu.

Podsjetimo, Tošić ima kratko iskustvo iz Engleske gdje je šest mjeseci bio član Porsmuta i Kvins Park Rendžersa, a tokom karijere igrao je za OFK Beograd, Verder, Crvenu zvezdu, Betis i Genčlebirligi, prije nego što je prije dvije godine stigao u Bešiktaš. Za reprezentaciju Srbije zabilježio je 21 meč i jedan gol.

 

Izvor: Cdm