Seka Sablić: Vera iz “Ljubav, navika, panika” me je obilježila

Istinska diva jugoslovenskog glumišta, Jelisaveta Seka Sablić, ima 50 godina dugu, blistavu karijeru. Zvijezda je teatra, televizije i filma. Publika u regionu najviše je voli po komičnim ulogama koje je ostvarila u TV serijama poput “Bolji život”, “Porodično blago”, “Metla bez drške”, kao i po legendarnojKristini iz filma “Maratonci trče počasni krug”. 

Minulu deceniju obilježila je Vera Milićević, psihološkinja koju je odigrala u seriji Televizije Pink “Ljubav, navika, panika”. Mlađe generacije obožavaju njene replike iz tog sitkoma, a Seka ističe da voli tu ulogu jer joj je po mnogo čemu bliska.

“Volim tu seriju. Ponosna sam na nju jer me je ona dosta obilježila. Odličan Sloba Šuljagić, dobri tekstovi Nebojše Romčevića i drugi, kao i sjajna ekipa glumaca. Vera mi je bliska, poznajem je, i sama imam nešto od nje. Stvarno je smiješna jer je ubijeđena u svojim glupostima”, otkrila je Seka. 

Proglašena je za „kraljicu komedije”.

“Nije teško igrati komediju. Prosto, to je lakši posao ako ste duhoviti, naravno, to jest ‒ što se kaže komičar”, navodi Seka.

Izvor: adriadaily.com