Vesna Dedić: Prostakuše bolje prolaze nego dame

Jedna od omiljenih TV voditeljki Vesna Dedić nedavno je proslavila pedeseti rođendan, čime je ušla u, mnogim ženama tako stresnu, šestu deceniju života.

Ipak, ona ističe kako se u pedesetim osjeća sjajno jer ima više energije, a manje briga nego što je imala u tridesetim. Dedićeva dodaje da je svjesna da, sa druge strane, ne izgleda onako kako je izgledala u tridesetim, ali da je suludo i imati takva očekivanja.

Na pitanje koje su najvrijednije lekcije i darovi koje joj je život dosad donio, voditeljka emisije “Balkanskom ulicom” poručuje:

“Ništa mi godine nisu donijele. Ja sam sve sama sebi donosila, i dobro i loše. Prosto mi se nikada nije desilo da mi nešto padne sa neba. Nikada mi niko ništa nije ponudio, a ja uzela. Najvrijedniji dar mi je razumno i talentovano dijete koje sam mogla da pravim čovjekom, radeći posao koji obožavam. Zahvaljujući tome, odgovornosti oko vaspitavanja djeteta i egzistencije mi nisu teško pale. Sve ostalo moglo je i više i bolje. Što se tiče lekcija, sve sam naučila, naročito onu da sa nekima treba đonom. Ali baš ne mogu da se pohvalim da naučeno primjenjujem u praksi. To ne želim. Davno sam rekla da treba ostati dama, čak i kada se čini da prostakuše bolje prolaze. I moje čitateljke se slažu sa tim, te imam sa kim da ostanem dama”, rekla je Vesna.

Izvor: CdM