Momčilo Otašević: Ćerke su za to, da ih tate razmaze

Crnogorski glumac Momčilo Otašević prije godinu dana dobio je ćerku Mašu sa devet godina starijom glumicom Jelenom Perčin.

Buduči da rijetko sa javnošću dijeli detalje iz svog privatnog života, sada je po prvi put progovorio o supruzi i naslednici.

“Mali Maša harambaša. Fizički je ista moj tata Duško kada je bio dijete. Imaš te dvije slike jednu do druge i to je ista beba, samo je jedna slika crno-bijela, snimljena davno, a druga u boji iz 2019. A karakter ima lavice”, ispričao je Momčilo za Jutarnji.hr piše Blic pa zatim dodao:

“Pozitivac je, znači i na Jelenu i na mene je, jako je vesela i zaista nije teško s njom. Razmaziću je, vjerovatno. Prvo mi je dijete, a i ćerke su za to – da ih tate razmaze. Iako ni ja ni sestra nismo razmaženi, mislim da su nas roditelji podizali baš kako treba, ne bih ništa mijenjao”.

Iako i on i Jelena imaju mnogo glumačkih angažmana, evo kako poznati par uspijeva da uskladi privatno i poslovno:

“Kombinujemo, smišljamo, evo sada Jelena radi predstavu, ja snimam, ali ako imam pauzu od 10 do 14, a ona tada odlazi na probu pa sam ja s Mašom. Uz malo sreće sve uspijemo. Čak je Jelena snimala film ‘Korporacija’ u Ljubljani kada je Maša imala samo tri mjeseca, pa ju je vodila sa sobom i u pauzama snimanja dojila. Može se sve nekako, jer svjesni ste da se mora raditi, malo je uloga, a glumaca puno. Presrećan sam u ovoj ulozi i oca muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savjet i pokušavam da se sjetim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelijepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dijete, ljepše se budim”, kaže popularni glumac.

Izvor: Cdm