Nataša Bekvalac će za porođaj izdvojiti pozamašnu svotu novca

Nataša Bekvalac je do detalja isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta. Ona je riješila da ćerku koju će dobiti s mužem Lukom Lazukićem rodi u jednom privatnom beogradskom porodilištu, gdje je već rezervisala apartman. 

Popularna pjevačica nestrpljiva je u iščekivanju da na svijet donese još jednu djevojčicu. Iako je prvobitni plan bio da se njeno drugo dijete rodi u Beču, gdje je redovno išla na kontrole, Nata se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.

“Nata je posljednjih mjeseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je mijenjala mišljenje i razmišljala gdje bi za nju i bebu bilo najbolje. Htjela je Beč, pa „Narodni front“, gdje je prije 11 godina rodila Hanu, i na kraju je uz detaljne konsultacije s Lukom odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervisali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vrijeme biti uz Natu, koja će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona već ima 37 godina”, kaže za Kurir izvor blizak pjevačici. 

Za taj luksuz Bekvalčeva će izdvojiti pozamašnu svotu novca.

“Cijena je 6.000 eura. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Ostalih 4.000 eura daće za zamrzavanje matičnih ćelija”, kaže izvor i dodaje da je pjevačica o tome ozbiljno razmišljala kad je posljednji put bila u Beču.

Izvor: Kurir