Maraja Keri piše memoare: Svijet nije spreman za ono što ću otkriti

Svijet ovih dana priča o memoarima glumice Demi Mur i muzičara Debi Hari i Eltona Džona. Toj ekipi pridružiće se i pop pjevačica Maraja Keri koja takođe piše autobiografiju.

“Pišem memomare trenutno. Nije naporno, samo je teško sve to svesti na jednu knjigu. Veliki je to život i mnogo je tu stvari koje su mi važne, a nisu baš zvjezdane – selebriti stvari već su stvarne. Uzbuđena sam”, rekla je Maraja.

Ona je istakla da svijet nije spreman na ono što će otkriti.

Maraja je jedna od najslavnijih imena pop muzike. Hvaljena je zbog raskošnog i jedinstvenog glasa. Njenu karijeru čine veliki uspjesi među kojima su Oskar, milionski tiraži, svjetske turneje.

Pjevačica ima intrigantan privatni život, pa su mediji pisali kako je doživjela nervni slom, da je sklona pretjeranom konzumiranju alkohola te da je teška za saradnju zbog stava “Ja sam diva”. Pisalo se i o njenom čestom odlasku kod plastičnog hirurga kao i o porodičnim problemima.

Svjetske tabloide punila je razvodima, od kojih je najviše ispraćen onaj od menadžera i producenta Tomija Montole.

Svijet se vjerovatno pita i šta zaista misli o koleginicama Madoni, Dženifer Lopez i Niki Minaž budući da su ih nerijetko “svađali mediji”.

Izvor: Cdm