Soraja piše knjigu, raskrinkaće najmoćnije: Mnogi neće mirno spavati

Pola estrade je u velikoj panici jer starleta Soraja Vučelić piše knjigu. Ona je odlučila da zaintrigira javnost detaljima iz svog života o kojima se ništa ne zna, a kroz te anegdote će pomenuti i brojne javne ličnosti. 

Poznato je da se bivša voditeljka druži sa najmoćnijim i najpopularnijim ljudima: političarima, biznismenima, sportistima, pjevačima i glumcima. Sa svima njima je prošla kroz razne intrigantne situacije o kojima će pisati u svojoj knjizi.

“Toliko toga se i pisalo i pričalo o meni da mislim da je greota da ne objavim knjigu. Nekada nisam bila u situaciji da odgovorim na neke prozivke ili razne tračeve, tako da će sada istina o svemu biti objelodanjena”, kaže Soraja.

Ona će, kako Informer saznaje, između ostalog otkriti sve detalje o paljenju i uništavanju njenih skupocjenih automobila, ali i povezivanju sa mnogim kontroverznim ljudima iz politike, kriminala, biznisa i estrade.

Soraja je svjesna da će knjiga izazvati pravu pometnju, ali je ne zanima što junaci njenih priča žele da se neke tajne nikada ne otkriju. 

“Meni je stvarno žao što neki neće moći mirno da spavaju dok knjiga ne ugleda svjetlost dana, da vide da li su i kako opisani u njoj. Biće onih kojima neće biti dobro kad krenem sa promocijom romana. Svakom po zasluzi! Postoje likovi koji su se ogriješili o mene, pa će neke stvari biti razjašnjene, a biće i onih, koji će se, eto, čisto provući, da čitaoci nagađaju ili eventualno naslute o kojoj se osobi radi. Za one koji su preko moje grbače htjeli marketing imam posebna poglavlja”, misteriozna je Vučelićeva.

Sara dodaje da je u startu nastao “problem” kada je počela sa pripremom knjige jer je shvatila da ima dovoljno materijala za dva romana, a ako bi sve natrpala u jedan, ostala bi nedorečena.

“Ne gledam u prošlost da bih se preispitala za nešto ili žalila za prosutim mlijekom. Međutim, sad kada sam počela da se prisjećam svega zbog knjige, skapirala sam da tu ima toliko toga. Sigurno ću morati da je objavljujem u nastavcima”, priča Soraja i dodaje da niko neće moći da je cenzuriše:

“Ja sam gospodar svog života i živim onako kako hoću, niko ne može da mi se miješa”.

Da je vrlo ozbiljno pristupila pisanju knjige govori i podatak da će Soraja potražiti i stručnu pomoć.

“Ja ću pisati knjige, ali dok ne uđem u šemu svakako ću angažovati nekog kome je posao pisanje knjiga da mi pomogne. Izgleda vrlo lako, sve do momenta dok to ne počnete da radite, ali nije tako. Pošto želim da sve bude na nivou, neću ništa da prepustim slučaju”.

Izvor:  informer.rs