Karleuša snima duet sa transvestitom i pop zvijezdom iz Brazila(video)

Jelena Karleuša udružila snage sa najvećom latinskom muzičkom zvijezdom, transvestitom Pablom Vitarom.

“Jelena je čekala skoro devet godina na novi album jer njime želi da se probije na svjetsko tržište. Uveliko radi na pjesmi sa Pablom”, priča izvor blizak pjevačici.

“Prvi korak je napravljen prije pola godine, kad su se zapratili na Instagramu. Pablo je prvi poslao poruku Jeleni, pohvalio je njen stajling i rekao da na njenim fotografijama često nalazi inspiraciju za svoje odjevne kombinacije. Pop zvijezda mu je uzvratila komplimentom da je talentovan i hrabar. Počeli su svakodnevno da se dopisuju i da lajkuju jedno drugom fotografije, sve dok jednog dana nisu pomenuli duet! I vrlo brzo su se dogovorili da to bude hip-hop pjesma, a kako žive na dva kraja svijeta, ona će svoj dio snimiti u Beogradu, a on svoj u Brazilu. Potom će spot snimiti u Rio de Žaneiru”, dodaje izvor.

Karleuša je nedavno zagolicala maštu fanova kad je najavila pjesmu “koja nije na srpskom jeziku”, ali je tad sakrila od javnosti da sarađuje sa brazilskim transvestitom.

“Imam jednu veoma interesantnu pjesmu, za koju ćemo uskoro snimiti i spot. Ne mogu da kažem da li je na našem jeziku… U svakom slučaju, to će biti nešto o čemu će se pričati! Ako me poslije toga ne spale na Terazijama, onda će to biti mnogo dobra priča”,  rekla je Jelena i dodala:

“Ne padam pod uticaj ove današnje hiperprodukcije i s*anja koja se snimaju. Naročito autotjun budalaština i instant hitića. Drago mi je što su polako počele da izumiru te pjesme. Kada izbacim novi album, sve ću da zasijenim”.

Pablo Vitar je prvi album objavio prije tri godine, ali je brzo postao jedna od najvećih zvijezda u Latinskoj Americi. Njegov najveći hit “Sua Cara” ima 478 miliona pregleda na Jutjubu, a slijedi “K. O.” sa 349 miliona i “Corpo sensual” sa 287 miliona pregleda. Prije dvije godine je nominovan za nagradu Gremi, a prošle godine je osvojio MTV nagradu za najboljeg brazilskog izvođača. Snimio je pjesmu i sa poznatom svjetskom reperkom Igi Azaleom. Najavio je da će ove godine objaviti album “111”, na kome će se, po svemu sudeći, naći i duet sa JK!

Izvor: Cdm