Maja Nikolić tvrdi: Pobijediću na Evroviziji (video)

Maja Nikolić jedna od kandidatkinja koja će učestvovati na Beoviziji 17. februara i pokušati da pobjedom omogući sebi titulu srbijanskog predstavnika na Evroviziji. Pjevačica je jako samouvjerena, pa ne predviđa pobjedu samo na Beoviziji, već je sigurna da će osvojiti prvo mjesto u Lisabonu. 

”Imam 26 prvih nagrada i suđeno mi je da pobjeđujem! Rodila sam se kao pobjednik. Konkurencija je jaka, ali moja pjesma je megahit. Garantujem ludilo, sjvetski spektakl! Ljudi će vidjeti potpuno novu Maju i novi trend. Godinu dana sam s kumom Vladimirom Graićem Grajom radila pjesmu, koja je za svjetsko tržište. On je jedini koji je uspio da dovede Evroviziju u Beograd. Srbija konačno poslije svih godina treba da ima pravog predstavnika s pravom pjesmom’’, samouvjereno je rekla pjevačica, pa je dodala i da je mnogo bolji kandidat od naših prethodnih predstavnika.

Jelena Tomašević odlično pjeva, ali od nje sam očekivala mnogo jaču pjesmu. Ona može sve, ali da bi pobijedila, trebalo je da dobije bolji materijal. Da joj je Graja komponovao, a ne Željko Joksimović, onda bi pobijedila sigurno jer on radi samo pobjedničke singlove. Joksimović je bio odličan s „Lanetom“, ali druga pjesma je bila slabija. Prosto, kad negdje napraviš veliki uspjeh, kao on sa drugim mjestom, ne znam zašto ponovo ideš. Ako odem na Eurosong, ja neću biti u prvih pet, već prva’’, poručila je Nikolićeva, prenosi Kurir. 

Nišlijka, poznata po kvalitetnim vokalnim sposobnostima, kaže da je poput Madone, te da na Beoviziju, kao amajliju, nosi šešir svog pokojnog djeda.

Ona je privukla veliku pažnju internet korisnika u regionu svojim promotivnim fotografijama za Beoviziju.

Maja će sa pjesmom “Zemlja čuda”, nastupiti 17. februara u Sava centru.

Izvor:  Kurir