NASTAVLJA SE RAT: Jelena poručila: "Vjerujem da će ova farsa uskoro biti završena"

Juče je trebalo da se održi ročište po Ražnatovićkinoj tužbi, ali ona je izostala pravdajući se da se ne osjeća dobro. Jelena poručila: Vjerujem da će ova farsa uskoro biti završena.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović juče se nisu srele u Prvom osnovnom sudu zbog toga što se Arkanova udovica iz zdravstvenih razloga nije pojavila na ročištu.

„Mala od skandala“ odazvala se sudskom pozivu po tužbi svoje koleginice za povredu časti i ugleda. Nekoliko minuta prije 10 časova, s advokatom i portparolom, Jelena je došla u sud i pozdravila medije.

Glavobolja

Raspoložena sam, samo me malo boli glava - rekla je JK i požurila ka zgradi.

Tamo se, međutim, nije dugo zadržala. Nakon što je Cecin pravni zastupnik saopštio sudiji da se njegova klijentkinja ne osjeća dobro i da zato nije mogla da dođe, ročište je odloženo za april. Karleuša je iz suda izašla oko 11.30 i u svom stilu prokomentarisala dugogodišnju rivalku.

- Ona tuži, pa se ne pojavljuje. Svakako mi prošli put nije bilo prijatno kad je sudija zvao obezbjeđenje zbog njenog agresivnog ponašanja. Zbog toga je protiv nje podnijeta i krivična prijava. Vjerujem da će ova farsa uskoro biti završena i da više te loše operisane kapke neću morati da gledam - kazala nam je JK.

Kazna od 7.000 eura

Podsjetimo, Ceca je u maju prošle godine po ko zna koji put tužila Karleušu jer joj je na društvenim mrežama pominjala djecu. U odštetnom zahtjevu Ražnatovićkini advokati traže da Jelena plati kaznu od 7.000 eura na ime pretrpljenog duševnog bola. Tada je Ceca medijima rekla:

Nikad se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikad nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše, zbog koje smo godinama trpjeli moja porodica i ja. Ovog puta sam riješila da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, riješim problem.

Problem su pokušale i sudije da riješe mirnim putem, tako što su u novembru prošle godine održale neuspjelu medijaciju koja se skandalozno završila. Svjedoci koji su prisustvovali pokušaju pomirenja rekli su da se u sudnici čula vika i da je čak moralo da interveniše obezbjeđenje.

Sigurno niste čuli iz mojih usta kako vičem. Ja se ponašam kulturno, pogotovo pred sudom, koji poštujem. Ne koristim takav uličarski rječnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ne znam, ali mene niste - rekla je tada JK.

Izvor: Kurir