Amidžić: Nemoćan sam da promijenim kvalitet TV sadržaja

Ognjen Amidžić, TV voditelj i autor emisije Ami G šou, odgovorio je kritičarima koji smatraju da televizijski sadržaj nije dovoljno kvalitetan.

“Tu nemam šta da kažem, jer sam ja apsolutno nemoćan. Kao jedinka, ja tu ne mogu ništa… Imam neke vizije, ali to je suludo pričati u ovo vrijeme danas masovnih komunikacija, tolikog broja kanala, društvenih mreža, suludo…”, rekao je on.

Otkio je i šta ga u voditeljskom poslu “zadržava” skoro dvije decenije.

“Pa, ta priča i ideja da možeš da realizuješ nešto što smisliš. Ja sam se oduvijek trudio da ne radim klasični voditeljski posao od kad sam počeo, nego da sa ljudima, gostima, prijateljima komuniciram… Da ubacimo kreativnost, da stalno nešto radimo, snimamo, da se kostimiramo, glumimo, pravimo neke gluposti, to je meni lično uvek bilo zanimljivije. Tako da, eto, neke svoje ideje da mogu da realizujem”, istakao je Amidžić i dodao kojim gostima se najviše obraduje u emisiji:

“Onima koji imaju dobru energiju i sa kojima se kapiram. Ima ih dosta, ljudi koji imaju dobru energiju i pružaju šta treba”.

Iako u emisiji Ami G Show najčešće gostuju zvezde turbo folk žanra, istakao je da to privatno nije njegov prvi izbor:

“Pa, slušam 97 odsto stranu muziku. Domaću iskreno, vrlo slabo. Moram zbog posla informativno, ali to nije moj fazon”, rekao je Amidžić.

Izvor: CdM