Travolta sprema rimejk Brilijantina

Kultni filmski mjuzikl reditelja Randala Klejzera iz 1978. godine koštao je 6 miliona dolara, a zaradio je 394 miliona dolara. Ovaj blokbaster u junu ove godine slavi 40. rođendan, a tim povodom glavne zvijezde, Džon Travolta i Olivija Njuton-Džon, pripremaju iznenađenje za obožavaoce. 

Kako piše The Mirror, američki glumac, koji je u hit filmu odigrao srednjoškolca, zloćkastog dečka Denija Zaka, već neko vrijeme užurbano radi na rimejku “Brilijantina”.

Izvor blizak Travolti otkrio je kako će holivudska zvijezda s australijskom koleginicom, koja je igrala Sendi Olson, imati specijalni performans povodom rođendana mjuzikla, ali još nije poznato u kojm obliku. 

Džon ide i na časove pjevanja kako bi savršeno izveo legendarne singlove iz filma, “You’re the One That I Want”, “Summer Nights”, “Hopelessly Devoted to You” i druge.

“Još je prerano za iznošenje detalja, ali biće ovo velika godina! Pošteno ćemo proslaviti 40. rođendan! Već sad bih mogao da zaplačem od sreće!”, izjavio je nedavno Travolta. Šuška se kako su zvijezdama mjuzikla već ponudili i svjetsku “Brilijantin” turneju, ali još nema potvrde hoće li se to realizovati.

Ipak, glumac je, otkriva izvor blizak njemu, u nekoliko navrata izrazio želju za sličnim projektom.

“Džon bi s ekipom iz filma najradije preletio svijet u svome mlaznjaku i promovisao ‘Brilijantinov’ rimejk. To bi bio ogroman uspjeh”, zaključio je neimenovani izvor.

 

Izvor: