Oglasila se Marina Tucaković: Ne shvatam bolest tragično, idemo dalje

Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković (64) podvrgnuta je nizu složenih dijagnostičkih metoda na osnovu čijih rezultata će biti odlučeno da li će i kada biti operisana. 

“Big Mama” srpske estrade prolazi kroz veoma težak period, a uz nju su njeni najbliži, suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan.

Budući da se o njenoj borbi za život dosta spekulisalo posljednjih nedjelja, Marina je odlučila da se oglasi putem Tvitera i svojim pratiocima objasni u kojoj fazi liječenja se nalaz i kako se osjeća.

“Dragi moji, mogu da kažem da slušam savjete ljekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima. Sad sam kod kuće, jer rezultati još nijesu gotovi. Liječenje tek slijedi. Mogu da kažem, da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila vjeru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uvjerena sam da mi kolege nijesu samo kolege, već i prijatelji! Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju koje mi je dalo vjeru da nije sve otišlo dođavola na ovom svijetu! O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nijesu iznevjerili”, napisala je Marina.

Takođe je istakla da bolest ne shvata tragično.

“I tako dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo. Vjerujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tjera naprijed, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne”, zaključila je Marina.

 

 

Izvor: