Momčilo Otašević: Vruće scene seksa sa Nives Celzijus u njenom novom spotu (video)

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, pojavio se u novom video spotu svoje koleginice iz serije Nove TV ‘Čista ljubav’ Nives Celzijus

Momčilo u seriji tumači lik Ranka Novaka, dok Nives gledamo u ulozi fatalne Snježane. Njihov odnos poprilično je buran i strastven, pa su tako gledaoci mogli uživati u vrućim scenama Ranka i Snježane, a sada ih se može vidjeti i u Nivesinom novom spotu “Život pogledaj”.

“Do sada nisam glumio u muzičkom spotu. To su do sada bili spotovi za film ‘Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa’, za seriju ‘Kud puklo da puklo’. Nisam ni sad glumio nego su korišćeni kadrovi iz serije ‘Čista ljubav’. Kao i u svakom od tih spotova, iskorišćen je već snimljeni materijal”, pojasnio je Momčilo. 

Zgodna Nives san je mnogih muškaraca, pa su crnogorskog glumca pitali kako se pjevačica i glumica, ljubi te zavide li mu dugovi zbog toga.

“To je moj posao. Glumački posao. Bilo mi je kao i svaki drugi dan, i bilo mi je kao u svakoj drugoj sceni. Kako to da nikad niko ne pita, kako je snimati na snijegu, a glumiti da je proljeće ili slično? Ne pričam s prijateljima o seriji tako da ne znam zavide li mi”, suzdržan je Momčilo.

Glumac još uvijek ne govori o djetetu koje očekuje s glumicom Jelenom Perčin. Otašević i devet godina starija Dubrovčanka su dvije godine u ljubavi.

 

Izvor: