Šarliz Teron: Godinama sam uživala u marihuani

Slavna glumica Šarliz Teron (42) otkrila je kako se u 30. godinama riješila navike uživanja marihuane jer ju je činila “dosadnom”. 

U razgovoru za američki E!News, glumica priznaje kako je ne tako davno regularno uživala u marihuani, ali od navedene navike je odustala kada je prestala da se poklapa sa njenom “tjelesnom hemijom”.

“Veći dio svog života sam uživala u marihuani, čak više nego u alkoholu, ali sve se jednog dana promijenilo. U ranim 30. godinama postala sam užasno dosadna i samo bih besciljno stajala ispred frižidera, a to nije dobro”, priznala je glumica. 

Ona je istakla i kako ne planira da od marihuane odustane u potpunosti, a jedan od razloga je nesanica koju bi, umjesto tabletama za spavanje, radije rješavala marihuanom.

Južnoafrička glumica je prošle godine otkrila je da je tokom dvadesetih godina eksperimentisala s drogama poput kokaina i ekstazija, ali taj period je iza nje.

Uz uspješnu karijeru glumice, Šarliz je danas majka usvojenoj djeci, šestogodišnjem sinu Džeksonu i dvogodišnjoj ćerkici August.

Izvor: Cdm