Ova zgodna brineta obećava: Biću najveća zvijezda (video)

Zgodna brineta Tijana Kadović, skrenula je pažnju publike i medija u regionu svojim načinom predsavljanja u muzičkom šou programu Zvijezde Granda.

Ova Beograđanka se, za razliku od većine učesnika takmičenja, pojavila u pratnji asistenata i obezbjeđenja, a u studio je došla pravo iz prikolice kakvu koriste svjetske zvijezde pred važne nastupe ili snimanja.

“Tijana Kadović je buduća najveća Zvijezda Granda”, kaže ova pop pjevačica.

“Mislim da nikoga ne interesuje nešto obično i skromno. To mogu da nađu u komšiluku ili da pogledaju u ogledalo”, oštra je Tijana.

Njen način predstavljanja skrenuo ja pažnju ostalih učesnika šou programa. 

“Mislili su da dolazi neka budala”, iskrena je Tijana koja ne razumije ljude koji ne pruže svoj maksmum kada se takmiče.

“Dobiješ udarni termin, svijetla, binu i lift… Kad me je lift podigao vidjela sam da je Saši Popoviću pala vilica kada me je ugledao”, opisuje pjevačica.

Ne želi da priča o novcu, i ne žali što je uložila u svoje nastupe.

“To je sve mrva u odnosu na to koliko vrijedi”, kaže Tijana i dodaje.

“To je kao kada se spremate za maturu, pa imate pomoć majke ili sestre. E, tako i ja. Samo što u ovom slučaju to su asistenti. Svi ih imaju, samo ih nisu tako nazvali”.

Ne osvrće se na komentare da je bahata.

“Narodu nikad ugoditi. Gledam da mojih dva, odnosno četiri minuta, budu savršeni. Ne takmičim se sa ostalima, već sa samom sobom. Cilj mi je da budem bolja iz nastupa u nastup”, kaže Kadovićka.

Izvor: