Tajno djevojačko veče Megan Markl: Kejt Midlton nije bila pozvana

Zvijezda serije “Odela” zbog ljubavi sa princem morala je da se odrekne mnogo toga, prije svega karijere i života u SAD-u, a morala je da pristane i na mirno djevojačko veče.

Prema pisanju stranih medija, Megan je navodno prošlog vikenda već imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom vjenčanja.

Navodno su djevojke imale kraljevski tretman u luksuznom spa centru, a zatim i večeru, kako i priliči budućoj članici kraljevske porodice, no Kejt Midlton nije bila među njima.

Iako je vojvotkinja u sedmom mjesecu trudnoće, i dalje je često viđamo u javnosti i obavlja sve dužnosti pa joj drugo stanje nije moglo biti izgovor za nedolazak na opuštajući dan u spa centru.

Podsjetimo, o njihovom nepodnošenju šuška se već neko vrijeme, ali na nedavnom zajedničkom javnom nastupu obje su imale široke osmijehe na licima mada su stručnjaci za govor tijela odmah iznijeli svoja mišljenja.

Po njima je Kejt nervozna zbog dolaska pridošlice u porodicu te bismo u budućnosti mogli da vidimo česte sukobe među njima, jer je Megan vrlo odlučna da i dalje ostane glasna kada je u pitanju izražavnje vlastitog mišljenja.

Njih dvije se nisu ni previše gledale, što je dodatno podstaklo sumnju u ne baš tako dobre odnose među budućim jetrvama, ali vrijeme će pokazati sve.

Izvor: CdM