Dok su se svi divili njegovoj glumi u Igri prijestola, on je gladovao

Glumac Džejson Momoa (41) je rekao nešto što mnogi glumci prećutkuju: “Moja porodica i ja smo gladovali nakon moje uloge u Igri prijestola. Dugo nisam mogao da nađem posao, a veoma je nezgodno kada kod kuće imaš bebe i dužan si”.

Džejson je imao zapaženu ulogu Kala Droga u seriji Igra prijestola, ali poslije te uloge dugo nije ništa radio pa je bio u teškoj finansijskoj situaciji. Mjesecima se borio da plati račune za stan u Los Anđelesu u kojem je živio sa suprugom Lisom Bonet i njihovo dvoje djece: Lolom (13) i Nakoa Vulf (11).

Dok su njegove kolege doživljavale ogroman uspjeh tokom prikazivanja i snimanja Igre prijestola, Džejson Momoa je prolazio kroz težak period života jer je lik koji je glumio ubijen tokom prve sezone serije 2011. godine.

Tek godinama nakon te uloge, Džejson je primijećen u Holivudu pa je glumio glavni lik u filmu Akvamen, zatim i u filmu Betmen protiv Supermena, da bi 2019. posudio glas liku iz Lego filma: Drugi dio.

I dan danas Momoa je u strahu za svoju karijeru.

“Još uvijek se osjećam kao izbezumljeno dijete kada svoje ime vidim pored imena slavnih glumaca, “priznao je on.

Što se tiče roditeljstva, Džejson govori:

“Nisam znao šta je potrebno da budeš pravi otac. Ne želim da kažem sinu onu rečenicu: “jer ja tako kažem.” Zaista želim da se povežem sa njim, da imamo otvoren odnos.

Mislim, ja sam u duši ratnik, ali takođe sam spreman da kažem “imam problem i želim da ga riješim.” Svi mi u sebi imamo i žensku i mušku stranu i treba da ih obje prihvatimo,” otkriva Momoa, a prenosi People.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković