Možda ćemo ipak gledati Samantu u nastavku serije Seks i grad

Popularne tri najbolje prijateljice i junakinje serije “Seks i grad”, ponovo su se sastale za seriju “And just like that”, ali ovoga puta bez Samante. Iako je produkcija strahovala da će gledaocima nedostajati lik Samante, postigli su nenadani uspjeh.

Kako kažu, glumica Kim Katral koja je igrala popularnu Samantu, dobrodošla je za drugu sezonu.

Sara Džesika Parker, koja glumi Keri je i izvršna producentkinja serije, a plan snimanja se i te kako promijenio.

“Dosadašnja produkcija serije je postigla zapanjujući uspjeh, a budući da je odgovor obožavatelja pozitivan, izvršni producenti Majkl Patrik King i Sara Džesika Parker traže više od prvobitnog plana, prema kom je trebalo da prikažu samo 10 epizoda”, rekao je izvor iz produkcije.

Uskoro će biti najavljeno i snimanje druge sezone, a poznato je i da su Kim vrata širom otvorena, ukoliko ona bude željela da se vrati.

“Dame je vole i cijene i voljele bi je vidjeti u novoj seriji. Cijela poenta ove serije je pokazati kako se prijateljstva razvijaju i mijenjaju s vremenom, tako da je Kim uvijek dobrodošla ako poželi da se vrati. Da nam se jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork”, objasnili su.

Serija će se emitovati na HBO Maxu, a radnja će biti svojevrsni nastavak “Seksa i grada”.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković