Ženi se Ričard Gir

Glumac Ričard Gir i novinarka Alehandra Silva, vjenčaće se u Vašingtonu 5. maja nakon četiri godine veze, renose španske dnvne novine ABC.

 

Za vjeridbu Gira i Silve saznalo se prošle godine u novembru, kada je novinarka viđena s novim dijamantnim prstenom. Inače, Alehandra je ćerka biznismena i bivšeg potpredsjednika španskog fudbalskog kluba Real Madrid, Ignacija Silve.

Novine ABC otkrile su vezu Gira i novinarke u junu 2015. godine, ali njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mjesecima uspješno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne zabave u Španiji, koje se organiziraju za pomoć beskućnicima i nastoje da poboljšaju uslove liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju.

 

Silva veći dio godine provodi u Madridu, gdje posjeduje vilu u kojoj živi sa sinom, ali udjaljenost njoj i Giru, koji stanuje u Njujorku, ne predstavlja problem.

“On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svijetla i upoznavanje s njim je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi neko pruža ruku i pokazuje mi pravi put”, rekla je svojevremeno Alehandra za magazin Hola.

Podsjećamo, Gir je bio četiri godine u braku sa supermodelom Sindi Kraford, a druga supruga mu je bila glumica Keri Lauel, od koje se razveo 2016. godine i imaju sina Homera Hejmsa Himea.

 

Izvor:cdm.me