Imam prelijepu ženu i dvije ćerke, ZAŠTITIĆU IH PO SVAKU CIJENU!"

 Ćerke su česti gosti njegovih koncerata, ali i vrlo ponosne kada vide da njihov tata ima fanove koji mu traže autograme.

Iako se trudi da porodicu, suprugu Kristinu i nasljednice Milu i Lolu, drži daleko od očiju javnosti, Sergej Ćetković je u posljednje vrijeme opušteniji što se toga tiče. Ćerke su česti gosti njegovih koncerata, ali i vrlo ponosne kada vide da njihov tata ima fanove koji mu traže autograme. Ljubav prema sceni i aplauzima očigledno je prenio na stariju mezimicu.

"Supruga Kristina često dovede naše ćerkice Milu i Lolu na moje nastupe. Ćerkica Lola ponekad ne može da obuzda nalet sreće kada se pojavim na sceni, pa pravi akrobacije i često bude veća zvijezda večeri nego ja. Prednost ovog posla, koji je meni najljepši na svijetu, jeste to što nemam radno vrijeme i mogu puno vremena da provodim sa svojom porodicom", počinje priču Sergej.

Koliko je dolazak Mile i Lole promijenio vaše živote?

"Imaš jedan sređen život, stvorio nešto za šta nekome trebaju dva života, imaš dobre prijatelje, ali opet nešto nedostaje, a šta je to - djeca. Koliko god da je teško roditeljstvo, djeca su smisao svega. Najteža i najljepša uloga. Smisao života je da imaš nekoga o kome ćeš da brineš, koga ćeš da voliš".

Da li ste zaštitnički nastrojeni, s obzirom na to da ste otac dvije djevojčice?

"Ne želim da kompromitujem moju porodicu, da i oni budu poznati samo zato što sam ja poznat. Volim da ih zaštitim kada su mediji u pitanju"

Koji je recept za uspješan i stabilan brak?

"Ne znam, vjerovatno ga niko do sada nije napisao. Mislim da je to nešto što se nosi iz kuće. Bio bih srećan kada bi naša djeca sjutra gradila svoje živote onako kako ga mi sada živimo u porodici".

Na kojem projektu trenutno radite?

"Nekoliko mjeseci unazad radim na crtanom „Lola i Mila“ po likovima mojih ćerki. U pitanju su dva lika koja će kroz avanturu naučiti djecu nekim poučnim stvarima. Trenutni crtani filmovi koje uvozimo iz inostranstva su upitnog sadržaja, stoga se nadam da će crtani napravljen po likovima mojih ćerki promeniti situaciju".

Novi duet ste uradili sa Janom Šuštarčić, kako vam je bilo na snimanju?

"Rekao sam više puta „manje žene, a većeg glasa“ nisam odavno sreo. Na snimanju spota morali smo Janu da popnemo na neka pomagala da se ne bi vidjela ta velika razlika u visini. Mene spakovati sa nekim u kadar nije baš jednostavno"

Pjesma koju ste uradili za seriju „Istine i laži“ je postala hit, da li ste to očekivali?

"Nisam vjerovao da će numera iz špice prerasti u jednu pjesmu koju će klinci obožavati".

Izvor:Kolektiv.me