Lena Kovačević tvrdi da je za uspjeh zaslužna sama i da joj otac nikad nije pomogao

Lena Kovačević se već godinama trudi da ostavi lični pečat, a iako joj je otac proslavljeni dramski pisac Dušan Kovačević, džez pjevačica tvrdi da nikada nije tražila njegovu pomoć u karijeri, već da se za sve sama izborila.

“Zahvalna sam na normalnom odrastanju i tome što me roditelji nikada nisu pritiskali da budem na sceni. Nikada nisam otišla kod mame na televiziju, niti me je tata slikao za Uskrs i vukao po predstavama. Rasla sam tako i taj parametar mi je sasvim logičan. S druge strane, potpuno razumijem ljude koji imaju potrebu da se izražavaju na neki drugi način. Taj osnov iz porodice je sigurno jedan od najvažnijih faktora mene kao ličnosti i moje priče kako u karijeri, tako i van nje”, kaže Lena i dodaje da se oslanja isključivo na svoj rad, te da ne želi da potencira privatni život u medijima, ali da ne zamjera kolegama koji to čine.

“Vjerujem da je na moju karijeru uticalo što je od samog početka sadržaj koji sam plasirala, sadržaj koji se najviše i tiče posla. Smatram to modelom prema kojem sam ja rasla. Ništa što se moje karijere tiče nisam planirala. Jednostavno sam tako rasla, tako sam vaspitavana i uvijek sam gledala da ljude koje volim zaštitim od svog posla, onako kako su mene štitili moji roditelji od svog posla”, objašnjava lijepa pjevačica i kaže da razumije zašto su skandali potrebni i medijima i nekim javnim ličnostima.

“Ljudima su potrebne takozvane kliktabilne vesti, a medijima „kliktabilne ličnosti“. Jasno je da ljude ne zanima ono što je svakodnevno i što ih ne pomjera. Ako nas nešto ne uzdrma, bilo da je pozitivno ili negativno, mi nećemo reagovati. Smatram da je to najbolje objašnjenje što se današnje scene tiče”, zaključuje Kovačevićeva.

izvor:cdm