Sestra Megan Markl otkriva sočne detalje o njihovom životu u knjizi i seriji

Samanta Markl, polusestra nove vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, prodala je prava za snimanje serije po svojoj knjizi u kojoj je opisala život supruge princa Filipa.

Samanta, koja nije u dobrim odnosima sa polusestrom, rekla je za San da će biti snimljena serija po knjizi “sočnog” naslova “Dnevnik sestre Princeze Naporne”.

“Moja knjiga je jedno sociološko putovanje. Bavi se našom porodicom, mada ne na ‘tračerski’ način. Bavi se i marginalizacijom moje sestre kao žene dijelom afroameričkog porijekla,” objasnila je ona.

“Knjiga je izuzetno dobro napisana i predstavlja dinamični, osjećajni portret odnosa dvije sestre, od kojih će se jedna udati za princa,” rekla je njena agentica Linda Lengton.

Marklova, koja nije bila pozvana na vjenčanje Megan i Harija, podvukla je da “ne radi ovo zbog para” i da joj nije cilj da se proslavi na račun sestre.

“Zaista, ovo je bila teška godina. Za sve nas, ovo je bilo jedna velika gnjavaža, više nego bilo kakva radost. Ne pokušavam da profitiram na svojoj sestri,” rekla je ona.

izvor:cdm