Na Sea Dance-u jedna od najvećih svjetskih zvijezda

Sea Dance festival održaće se ove godine od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica. Kako je kazao Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Dance festivala, presrećni su što su uspjeli da potvrde jednu od najvećih svjetskih zvijezda.

Ovog ljeta festival se seli na plažu Buljarica Ovog ljeta festival se seli na plažu Buljarica

"Imaćemo najjači program Sea Dance-a do sada koji ćemo uskoro objaviti. Već sada imamo preko 10.000 rezervacija, što publike EXIT festivala, tako i turističkih agencija iz inostranstva", kazao je Kovačević na današnjoj konferenciji za medije.

Potpisan je i redovni Aneks desetogodišnjeg Ugovora o podršci festivalu. Vlada izdvaja 300.000 eura

"Zadovoljan sam što su lokacija i termin održavanja festivala izmjenjeni, što je bio jedan od preduslova nastavka podrške festivalu od strane Vlade Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma. Buljarica je zaista spektakularna, imam potpuno povjerenje u organizaciju da će odraditi posao do kraja i da nas očekuje pravi spektakl", kazao je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović.

Buljarica je najduža plaža na budvanskoj rivijeri koja se proteže na preko 2,2 kilometra pijeska i sitnog šljunka, a u zaleđu gdje je mnoštvo zelenila i debelog hlada naći će se ovogodišnji kamperi festivala.

Opština Budva, želi da razvija tu destinaciju zajedno sa organzatorima festivala i predstave je cijelom svijetu, te značajno unaprijedi turističku posjetu ovoj plaži, kako tokom festivala, tako i tokom čitave godine.

"Glavna zamisao Opštine je bila izmještanje festivala u post sezoni, smatramo da će to biti put pogodak. U saradnji sa organizatorom našli smo rješenje i atraktivniju lokaciju i u tom smislu Opština Budva je potvrdila angažovanje i participaciju potpisivanjem aneksa Ugovora. Siguran sam da će festival biti najbolji do sada i da ćemo uživati u zvucima pjesama najvećih svjetskih izvođača", istakao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

U srijedu, 23. maja, u prodaji će se naći limitiran broj ulaznica po cijeni od 19,99 eura. To je cijena sa čak 70 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

izvor:rtcg