Vesna Trivalić se sprema za povratak na scenu

Glumica Vesna Trivalić važi za jednu od najboljih komičarki na našim prostorima, a svoj privatni život drži daleko od javnosti. Ona više od deset godina živi u Dubaiju, a sada otkriva kako izgleda njen život u Arapskim Emiratima, sa suprugom Nenadom Pandurovićem i sinom Nikolom.

“Uh, prvo svi imamo neke mehanizme na koji način potiskujemo nešto što nam je tuga i tužni dio nas. Tako je potisnuta i tuga što mi fale kolege i to što mi nedostaje profesija. Ali to tamo gdje živim ne primjećujem, niti dam sebi da to izađe na površinu. Međutim, kada dođem u Beograd, onda prvih 48 sati, sve izađe. Plačemo. Ali to su divni momenti zato što se grlimo i ljubimo, toliko je lijepih riječi. Onda se nahranim”, kaže Vesna i dodaje:

“Ništa moj život nije drugačiji tamo, od onog kog bih živjela da sam ovdje ostala. Mislim kao majka i supruga. Jedino što ne radim. Gledam svoje kolege, u kontaktu smo, čujemo se i dopisujemo, tako da budem dio njihovog stvralaštvog duha. Upućena sam. Nisam izgubila kontakt sa kolegama, što mi je veoma važno”.

Karijeru na sceni zamijenila je  ulogom domaćice i majke. Brojne uloge stavila je na čekanje, kako bi se posvetila porodici i odgajanju sina. Na konstataciju da bi mogla povremeno da se vrati daskama koje život znače kaže:

“Sada sam ostarila, ako se ikada vratim pozorištu valjda neću imati tremu, nije to dobro za zdravlje. Umjetnost nam drži sve na pravim vrijednostima, podsjeti nas na nešto što smo zaboravili ili nas nauči nečemu što nismo znali. Drži nam sve od duše do morala, do kodeksa, časti čovječanstva, otprilike bi tako trebalo. U meni je ostalo neko djete”, ističe Trivalićeva.

Otkrila je da će se vratiti profesiji.

“Radiću nešto gdje ima kamera, ali i negdje gdje ima plišanih zavjesa”, rekla je Trivalićeva ne želeći da priča o detaljima.

izvor:cdm