Cecina ćerka snimila prvi singl, udružila snage sa Reljom Popovićem

Već mjesecima se spekuliše da će Anastasija Ražnatović krenuti majčinim stopama i početi profesionalno da se bavi muzikom. Taj dan se konačno bliži, jer je Ražnatovićka nedavno snimila svoju prvi pjesmu, prenosi Alo Vip.

Anastasija će svoju karijeru započeti pjesmom čiji je autor Relja Popović. Iako su mnogi mislili da će sarađivati sa Cecinim timom, ona se ipak odlučila za Relju jer je taj pravac muzike trenutno najaktuelniji na domaćoj muzičkoj sceni.

“Anastasija je oduvijek voljela da pjeva i svi su bili ubijeđeni u to da će se kad-tad baviti muzikom, s obzirom na to da joj je to u krvi. Poznato je da na gotovo svim veseljima zapjeva, zbog čega svi pričaju da je prava Cecina nasljednica, a sada je definitivno odlučila da se ozbiljno posveti muzici. Ona je dugo razmišljala o tome koju vrstu muzike će pjevati i odlučila je da prvu pjesmu za nju napiše Relja Popović”, rekao je izvor.

Izvor dodaje da su pjesma i spot već snimljeni, kao i da je numeru dobila na poklon od Relje.

”On je bio oduševljen kad mu se Anastasija obratila za poslovnu saradnju i rado se odazvao pozivu. Mislim da će pjesma dopasti publici, jer je bržeg ritma. Ona je sa Reljom mjesecima pregovarala o najsitnijim detaljima jer joj je važno da bude potpuno zadovoljna prvom pjesmom. Najveće iznenađenje je uslijedilo kada joj je Relja rekao da je to njegov poklon i da mu ništa nije dužna. Anastasija je u studio došla sa Cecom i Relja im je rekao da mu je čast da sarađuje sa njima i da ne želi da im naplati”, otkrio je izvor za kraj.

izvor:cdm