Oven Vilson otkrio zašto govori čuvenu uzrečicu u čak 27 filmova

Holivudski glumac Oven Vilson osvojio je brojne gledaoce svojim ulogama, a ako ste njegov vijerni fan, mogli ste da primijetite kako ovaj glumac već godinama u svojim filmovima govori "wow". Sada je objasnio i zašto to govori.

Vilson je najpoznatiji po ulogama u komedijama, a često se mogao čuti kako u svojim filmovima uzvikuje "wow", što je za njega već postala neka vrsta uzrečice.

Ovenov izraz lica i pomalo otegnuto "wow" koje izgovori, mnogima je postalo prepoznatljivo, što je, iz uloge u ulogu, ovaj "tik" glumca učinilo još simpatičnijim.

Ovaj 54-godišnjak objasnio je zašto je tu riječ izgovorio nebrojeno puta od svog debitantskog filma iz 1996. godine "Bottle Rocket", objasnivši da je to neka vrsta "znaka" za njegove fanove.

"Ta riječ je za moje istinske obožavatelje i ona djeluje poput neke vrste 'namigivanja' njima. Ako ste dovoljno srećni da budete jedna od osoba iz ove grupe, onda je to mali signal za vas", objasnio je glumac.

Od svog debija, Vilson je nastavio da upotrebljava tu riječ u još 27 od 52 filma u kojima se pojavio, ukupno je izgovorivši još 81 put. Njegovi fanovi čak su prikupili i neke zanimljivosti o Vilsonovom "wow", među kojima se navodi kako ovu uzrečicu najviše koristi u filmu "Midnight in Paris" iz 2011. gdje ju je ponovio čak 7 puta.

"U ovih 27 filmova, Vilson kaže 'wow' ukupno 81 put, a "Midnight in Paris" drži rekord po najvećem broju puta kada je izgovorio tu riječ. Čak sedam puta ju je spomenuo", primijetili su njegovi fanovi.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković