Nataša Bekvalac iskreno o svom životu: "Tugu imam u galonima, čuvam je za rijetke ljude i ..."

Nataša Bekvalac dotakla se najtananijih emocija.

Pjevačica Nataša Bekvalac godinama je u samom vrhu srpske muzičke scene. Tako mnogi za poznate ličnosti pomisle da vode savršene živote i da im sve ide od ruke, pa je Nataša riješila da tekstom na Instagramu opiše svoj život.

Pjevačica je objavila da niko ne vodi savršen život i da ne možemo da sudimo na osnovu fotografija koje se nađu na društvenim mrežama.

"Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, djevojke, djevojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvijek sam to željela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savjete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi", počela je priču Nataša.

"Želim da vam kažem da niti umijem da dam savjet, niti znam nšto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slilke jesu, ali ko još slika tugu? Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pjesme i rijetke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju djecu. Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasučite rukave i obezbijedite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako griješim. I samo tada može voljeti baš onoga koje njeno srce želi, a biće zaslužuje. A ja vas volim baš takve kakve jeste",  napisala je Nataša Bekvalac, a pozitivni komentari ispod objave samo su se nizali.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković