Slavna pjevačica donijela odluku koja bi mogla razočarati fanove: "Ne osjećam vezu između publike i sebe"

Uprkos velikom ovogodišnjem hitu, pjesmi Flowers, Miley Cyrus neće skoro pjevati na turneji, odnosno, održavati koncerte. Naime, pjevačica nema želju ići na turneju i pjevati pred hiljadama obožavatelja.

Poznata je pjevačica posljednju turneju održala 2014. godine i tvrdi da ne planira vratiti se na scenu tako skoro. Cyrus je ranije rekla da voli nastupati pred prijateljima i u intimnom okruženju te dodala da "pjevanje pred stotinama hiljada ljudi nije stvar koju voli".

"Ne osjećam vezu između publike i sebe. Nema sigurnosti. Nije prirodno i djeluje vrlo izolovano. Vi ste pred 100 hiljada ljudi, ali ste ipak sami", rekla je bivša Disneyjeva zvijezda.

Na zadnjoj svjetskoj turneji bila je prije 10 godina

Prošlo je gotovo deset godina otkako je Cyrus posljednji put bila na svjetskoj turneji. Tadašnja turneja Bangerz sastojala se od 78 nastupa širom Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Europe, Latinske Amerike, Australije i Novog Zelanda.

Posljednja turneja koju je spomenuta muzička superzvijezda održala zvala se Attention Tour, a sastojala se od pet koncerata - jednog u L.A.-u, a ostatka u južnoameričkim gradovima kao što su Buenos Aires, Argentina i São Paulo.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković