Didi Janković: Obezbjeđenje 50cent-a se tuklo zbog mene, Džej Lo mi je drugarica

Dijana Janković, alias Didi J, već neko vrijeme boravi u SAD gdje snima pjesme, spotove i druži se sa svjetskim džet setom. Njen je cilj da osvoji SAD, a potom i cio svijet kroz rijaliti šou koji će pratiti njen put ka vrhu muzičke scene.

“S obzirom da dosta vremena provodim u Americi imala sam priliku da upoznam dosta poznatih ličnosti sa kojima se i privatno družim! Na mene je najveći utisak ostavio 50 cent čije se obezbjeđenje potuklo zbog mene, zatim tu su i Tejana Taylor, JLO, Kardi Bi, kao i zvijezde koje su u mom rijalitiju o kojima sada ne mogu da pričam”, kaže Dijana.

“Što se mog rijalitija tiče radi se o jako zanimljivom projektu koji je do sada najveći za mene i već smo snimili nekoliko epizoda i jako se radujem kako sve ide. Jedan od najvećih rijaliti producenata u Americi je došao na ideju da prati moj put postajanja američke zvijezde i mislim da će šou biti jako gledan u cijelom svijetu, naravno Amerika mi je prioritet za sada”, dodaje muzička zvijezda i modna kreatorka.

Sigurna je u svoj uspjeh, a na podsmijeh pojedinaca sa estrade – ne obraća pažnju.

“Moje pravilo broj jedan je uvijek bilo da nikada ne obraćam pažnju šta ljudi govore. Naravno da mi je bitna podrška velikog broja fanova koje imam ali na neke zle jezike ne obraćam pažnju. Zato sam danas tu gdje jesam, čvrstim nogama na američkoj sceni gdje gradim ozbiljnu karijeru. Trebalo mi je neko vrijeme da sve ostvarim napornim radom i trudom ali sa izlaskom novih spotova očekujem ogromne rezultate. Nikada nisam odustala od svojih snova i srećna sam što se ostvaruju”, navela je Didi.

Izvor:Cdm