Nove pjesme, a i nova profesija za Sašu Kovačevića

Poznati pevač Saša Kovačević (32) javnosti je pre izvesnog vremena predstavio svoju partnerku, misicu Zoranu Tasovac (29). Zemunac koji je nedavno objavio singl “Jedra”, otkrio nam je svoje poslovne i privatne planove, novitete u životu, kao i šta okupira njegove misli ovih dana.

“Iako sam nedavno objavio singl, koji već sada bilježi milionski preglede, uveliko radim na novim pjesmama. Odlučio sam da publiku obradujem još dvijema numerama, od kojih će jedna svjetlost dana ugledati već u avgustu. U istom mjesecu očekuje me i otvaranje restorana, čiju adaptaciju polako privodim kraju. Rastrzan sam na nekoliko strana, ali ne žalim se, jer vjerujem da će finalni proizvod opravdati sva moja zalaganja”, otkrio je pjevač.

“Godinama sam s dragim prijateljem pregovarao o ovoj ideji, međutim, kada su su se stvorili uslovi da to učinim samostalno, nisam želio da propustim priliku. Nikada me vođenje restorana nije zanimalo, ali planiram da angažujem tim profesionalaca koji će biti zadužen za to”, kaže atraktivni Beograđanin.

Slavni muzičar ističe da, kao na sve što je do sada radio, na otvaranje svog restorana gleda kao na porodični posao u kojem će veliki udeo imati njegov otac Dragan i brat, muzički producent Rade, koji je javnosti poznat i po vezi koju je u prošlosti imao s Milicom Todorović.

“Volim kada je porodica uključena u moja angažovanja, tada osjećam da sam na pravom putu. Dobro je poznato da moj otac od samog početka brine o mojoj karijeri, dok mi brat pomaže sa producentske strane. Doduše, njega adaptacija i pripreme oko restorana mnogo ne zanimaju. Nedavno sam shvatio i da moj otac nije više u godinama kada bi trebalo da ga opterećujem obavezama i problemima. Zato sam posljednjih mjeseci pregovore oko adaptacije preuzeo na sebe, što je rezultiralo nespavanjem i konstantnim umorom. Smatram da mi je sa 32 godine sada najturbulentniji period u životu. Ali moram da se izborim sa ciljevima koje sam sebi zacrtao”, odlučan je Saša.

Izvor:Cdm