Vesna Dragojević otkrila kakvi su bili Oliverovi posljednji dani života

Prošlo je skoro mjesec dana otkako nas je napustio veliki muzičar Oliver Dragojević. Reakcije na ovaj tužan događaj još se nisu u potpunosti stišale, a o velikom gubitku sada se oglasila i Oliverova supruga Vesna Dragojević.

Iza nas je prvih mjesec dana bez Olivera Dragojevića koji je preminuo u 71. godini života. Neutješnim obožavateljima i porodici ostavio je svoje neprocjenjivo blago, pjesme zbog kojih će vječno živjeti u srcima svih.

Nakon što su se malo stišale reakcije oko ovog tužnog događaja, za medije je progovorila Oliverova supruga Vesna Dragojević, koja je uz njega bila do posljednjeg trena.

“Ne znam šta bih rekla. Evo, mi smo dobro. Bili smo spremni na sve, iako nikad ne možeš biti spreman na sve. Znali smo kako će ići”, rekla je Vesna za 24 sata pa dodala:

“Niko nikad nije nešto rekao pa onda umro. Čovjek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji”.

Osim toga, Vesna je otkrila i kakvi su bili posljednji dani slavnog muzičara.

“On zadnja tri-četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po cijeli dan smo bili s njim u bolnici. Kuvala sam mu ručak i hranila ga. To je sve što smo mogli da uradimo. Puštali smo mu pjesme koje je volio da sluša. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bilo je malo bolje pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: ‘Sad je gotovo’. O čemu pričati? Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova, sve nam je u redu. On je bio miran. On zna da smo mi dobro”, zaključila je Oliverova supruga.

Izvor:Cdm